Download Kicau Burung Kutilang Mastering - Sopo sih kicau mania sing ora kenal karo manuk ocehan sing siji iki??? Mesti konco-konco kicau mania wis podo kenal, yo iku manuk kutilang alias manuk penguasa alam kicau hehehe. Biasane konco-konco kicau mania nganggep manuk ocehan sing siji iki dadi manuk pengganggu, amargo ocehane manuk kutilang yen ditiru karo manuk ocehan liane mesti ngocehe ngetime alias mandek-mandek lan ora iso ngerol. Sebenere ocehan manuk kutilang iki ora patio elek nemen, yo enak dirungokake. Nanging, amargo alasan ng nduwur iku mau manuk kutilang dianggep manuk pengganggu.

Kicau Burung Kutilang ning alam liare malah sansoyo buanter alias ngeplong-ngeplong. Lah amargo kuwi, konco-konco kicau mania sing ngingu manuk ocehan sing apik-apik lan digawe manuk lomba, yen lingkungane ono manuk kutilang mesti diburu utowo diurak-urak amprihe manuk kutilang iku gak ngoceh ning lingkungan omahe konco sing ngingu manuk apik lan digawe lomba iku mau. Kanggo konco kabeh sing seneng karo manuk kutilang utowo lagi ngopeni manuk kutilang, iki awakku arep ngedum suoro ocehan manuk kutilang sing iso diunduh konco kicau kabeh lan iso digawe masteran. Kanggo download utowo unduh e langsung klik tulisan unduh ng ngisor iki.

Download Kicau Burung Kutilang Mastering

Download Kicau Burung Kutilang Mastering 1 - Unduh

Download Kicau Burung Kutilang Mastering 2 - Unduh

Download Kicau Burung Kutilang Mastering 3 - Unduh

Download Kicau Burung Kutilang Mastering 4 - Unduh

Iku mau berita lan suoro ocehan manuk kutilang sing iso tak adumne ning konco kicau kabeh lan mugo-mugo iso nyenengke ati konco kicau kabeh. Yen butuh berita manuk utowo unduh suoro ocehan manuk liane deloken ning websiteku yo iku informasi kicau. Matur Suwun uwis nekani website iki, yen ono salah kata utowo salah tulisan kulo jaluk sepuro sing akeh yo konco-konco kicau kabeh. Salam Kicau Mania
loading...
 
Top